Nesze semmi, fogd meg jól!

2016. február 09. 12:07 - SzerencseVadász

Kaszinó bónusz

 

Segítsd a munkámat azzal, hogy add le a szavazatodat!

 

Nem nevezem meg a kaszinót, mert nem ezen van a hangsúly. Teljesen mindegy melyik kaszinóról van szó, az elv ugyanaz. Egyetlen kaszinó sem osztogatja az ingyen bónuszokat csak azért, hogy a játékosok jól járhassanak. Sőt, igyekeznek a legkisebb kockázattal osztogatni az ingyenes zsetonokat.

Már többször, és több helyen is írtam arról, hogy nem szabad a bónuszokat elfogadni. Kivétel nélkül, az összes kaszinó, ezt a csalit alkalmazza, hogy minél több játékost becsábítson, és a bónuszokon keresztül elszedje a befizetéseiket. A "Bónusz tiltás" bejegyzésemben, erről részletesebben is írok.

A jelen példa nagyon jól szemlélteti ennek az átverésnek a lényegét. Valentin napi ingyenes pörgetés egy játékgépen. Az már csak mellékes adalék, hogy olyan nyerőgépen lehet lejátszani, amin amúgy is képtelenség nyerni. Hogy miért, az nem ennek a bejegyzésnek a témája.

Az akció arról szól, hogy 7 napon keresztül, mindenféle kötöttség nélkül kapsz 7 ingyenes pörgetést a kaszinóban.

 7x7_01.JPG

 

Sikerült is nyerni kemény 10 Ft-ot. Ma már talán nincs is olyan termék a sarki fűszeresnél, ahol ezt ellehetne költeni. De lássuk a szabályzat mit mond?

 • A megnyert összeg, csak ebben a játékban érhető el.
 • Mindegy mennyit nyertél, meg kell 20x forgatni, hogy kivehesd.
 • Még aznap éjfélig le kell játszanod, vagy ugrott a nyeremény.
 • És itt a fekete leves: Ha van saját pénz is, akkor előbb azzal kell játszanod!

Ez mit is jelent?

 

Ha már elvesztetted a saját pénzedet, ne búsulj, még ott a bónusz, amivel visszanyerheted. Magyarul, cseszheted az egészet!

 bonusz_szabalyok.JPG

 

Az első képen jól látszik, hogy az össz nyeremény 10 Ft. Egy pörgetés minimum tétje 20 Ft (10 vonal 2 Ft alaptéttel). Még csak meg sem tudod forgatni, és ki az a hülye, aki 10 Ft megszerzéséért a saját zsetonjait fogja kockáztatni? Nem tudsz annyit nyerni a 7 ingyenes pörgetéssel, amiért megérné!

VIP bónuszok

 

Ez már teljesen más kategória. Sokszor kaptam, és nem ritkán szépen hozott is a konyhára. Ezeket, csak a kiemelt ügyfelek kapják. Többször is kaptam nagyobb összeget minden megkötöttség nélkül. Máskor pedig olyan feltételekkel, amit könnyen lehetett teljesíteni. Egy maximális tétre állított nyerőgép 100 ingyenes pörgetéssel, már számottevő nyereséget hoz.Az esetek egy részében a fellépő technikai problémák ellentételezése miatt utalták ki.

Szólj hozzá!

RULETT PROGRAMOK (FÓRUM)

2013. április 01. 01:23 - SzerencseVadász

HOPPÁ! (Rulett kontra nyerőgép)   

 

Fogadjunk, hogy álmodban sem gondolnál arra, hogy a lenti képen lévő videó nem a rulettről szól. Nem bizony! A bezsebelt 700.000 Ft az egyik nyerőgépnek volt köszönhető!

Hogy kerül a csizma az asztalra?

 

A magyarázat nagyon is kézenfekvő. Mindaz, amit a rulettről bemutatok nem szól másról, mint a kreativitásról, a másképpen gondolkodás képességéről, ami mindenkiben benne van. Benned is, még akkor is, ha ezt nem így gondolod. Az agyunk csodákra képes, ha hagyod, hogy önállóan tegye a dolgát.

A ruletten keresztül azt mutatom be, hogy a látszólag összefüggéstelen dolgok mögött is ott van a rendszer. Az a rendszer, ami felismerhető és a saját javunkra fordítható. Semmit nem kell tenned, csak annyit, hogy hagyd az agyadat gondolkodni. Az egész életünket minták veszik körül, amiben mindig is jól eltudunk igazodni. Itt is minták vannak, amiket az agyunk képes felismerni. Csak a tudatos énünk okoskodja túl a dolgokat. Ne hagyd, hogy meggyőzzön arról, hogy mindez lehetetlen.

Semmiről nem akarlak meggyőzni, csak egyetlen dologról, amit magad is tudsz! A rulettet a nullával együtt, mindösszesen 37 számmal játsszuk. Ez egy borzalmasan kis tartomány. 0-36-ig tart, és minden kezdődik elölről. Tudod mi a lehetetlen? Az, hogy a számok bármikor is nullától harminc hatig sorban jöjjenek ki. Márpedig ebből csak egyetlen dolog következhet. A folyamatos ismétlődés, ami a rulettben a legerősebb trend! Érted? A LEGERŐSEBB! Bármire igaz! Számokra, vagy a számok tulajdonságára. Még a színek váltakozása is ismétlődés. Piros-fekete, az ismétlődés nem más, mint az ismétlődik, hogy váltakozik, és így alkot egy felismerhető mintát.

Mi köze ennek az egésznek a nyerőgépekhez? Elsősorban az, hogy nem pörög ott semmi, az csak egy virtuális szemfényvesztés. (Itt megtalálod rá a bizonyítékot >>>) Programozó által megírt program vezérli. Ugyanúgy, mint a rulettet is. Ezért ott is algoritmusok vannak, amikben ugyanúgy fellehet fedezni a mintákat. Mindaz a gondolkodási módszer, amit az általam bemutatottakkal elsajátíthatsz utat nyit mind (!) online játékprogramok felé, mert mindegyikükre ugyanaz jellemző. Kiismerhető algoritmusok, amiket az agyunk mintákban képes felismerni. Ezeket nevezem trendeknek. Ez a fajta képesség teszi lehetővé, hogy akár a nyerőgépet is legyőzhesd.  Ha végig mész az összes blogomon, mindenhol a leírtakra találsz példákat.

Sok sikert hozzá!

nyerogep_lost_nyeremeny_450x323_01.png

 eredetvizsgalat_600x149.jpg

 

Nem nekem kell hinned,

hanem saját magadnak!

 

Hat évvel ezelőtt kezdődött. Én is ugyanúgy befürödtem a piros feketézéssel, mint mindeni ki más.  Hamar rájöttem, hogy az egész egy átverés.

A rulettet mindig is körülvette egy misztikus köd, ami a kiismerhetetlenségéről szól. Elég mérges lettem ahhoz, hogy megpróbálkozzam a lehetetlennel. Fejembe vettem, hogy legyőzöm a lehetetlent és megfejtem a titkot. Nem untatlak a részletekkel. Hosszú menetelés volt.

Abból az egyszerű logikából indultam ki, hogy az online rulett programokat emberek írják. Márpedig akkor az nem történhetett másképpen, csak programba írt algoritmusokkal, és ha ez így van, akkor van esély a megfejtésükre.

Amikor az első összefüggést felismertem, akkor már tudtam, hogy a többi csak idő kérdése.

Mindenre számítottam csak arra nem, hogy egy komplett rendszert sikerült felszínre hoznom. Ez felért azzal a problémával, amit csak az elsüllyedt Titanic kiemelésével lehetne összehasonlítani. Ma már nem csak én vagyok birtokosa ennek a tudásnak. Mind több követőm van, akik komoly eredményeket értek el ebben a tanulási folyamatban.

 
rulett_veletne_600x150_1.png
 

Bármennyire is hihetetlen, mégis igaz. Számomra az jelenti a legnagyobb könnyebbséget, hogy nem kell bizonyítanom semmit. Ugyanis mindenki előtt ott van a saját játékában. Az általam feltárt trendek sorra jelennek meg, visszaigazolva az előzetes bemutatásukat, így nem utólagos magyarázkodásról van szó.

Akik követőim lettek, azok nem csak ezzel lettek gazdagabbak. Egy teljesen egyedi látásmódot tudhatnak magukénak. Ez egy módszer, amit nem csak a rulettben tudnak hasznosítani. Ugyanis a számjegyeken alapuló rulett-stratégia lényegében a gondolkodás művészetéről szól, Az emberi elme kivételes képességeit tudjuk önmagunkban tetten érni. Ennek a felfedezése önmagában is egy páratlan kincs.

Ma már ott tartunk, hogy több ezres közösséget tudhatok magam mögött, és ennek a tábora folyamatosan gyarapszik. A csapat, amit sikerült összehoznom páratlan teljesítményt produkált. A web áruházunkban 15 db önálló programunk van. Nincs tudomásom arról, hogy létezne bárhol a világon hasonló.

 

A fórumunkon annyi hasznos tartalom van, hogy most már leírhatom, hogy a közösségünk és a vezető csapata ma Magyarországon meghatározóvá vált a rulettezők táborában. Az a mennyiségű felhalmozott tudás, amit az évek során összehordtunk egy kupacba pótolhatatlanná vált azok számára, akik akár kezdőként, akár haladóként fejlődni szeretnének, és legfőképpen eredményesnek szeretnének lenni.

(A rulett-fórumot zárttá tettük. Az induló Privát Rulett Klub egy külön, csak a számjegyeken alapuló stratégia követőinek nyújt speciális tovább fejlődési lehetőséget. A tagjai kizárólag a blogleckéket elsajátítói közül verbuválódik, ezért szigorúan zárt, kis létszámú közösséget alkot.

Akkor ejtsünk pát szót a nyerőgépekről is. Ismertebb nevükön a "Slot Game" , vagy másképpen a félkarú rablókról.

Bármennyire hihetetlenül hangzik, a nyerőgépek működését tetten érhető algoritmusok szabályozzák. A számjegyeken alapuló stratégia alaplogikája itt is működik. Bizonyított nagy összegű, több százezer Ft-os találat  bizonyítja ennek a működőképességét.

Téged is várlak a "Gondolkodás iskolájába”!

SzerencseVadász

rulett_gondolkodas_iskolaja_anigif.gif

 

ulett_szamok_haboruja_600x150.png
 
Szólj hozzá!

RULETT STRATÉGIÁK (magyar programsorozat)

2012. június 08. 10:46 - SzerencseVadász

 eredetvizsgalat_600x149.jpg

A türelmetlenség ára!

 

Az elmúlt hét év alatt a fórumomon több száz játékos gondolkodását volt lehetőségem megismerni. Többségében az a tapasztalatom, hogy a játékosok sikertelenségének az egyik legfőbb oka a türelmetlenség.  Ezt támasztja az is alá, hogy a sikeres rulett játékosok kivétel nélkül türelmesek és megfontoltak. Tudatosan alkalmazzák úgy a saját maguk által kidolgozott stratégiákat, mint a kész programokat.Vannak szkeptikusok ebben a témában, pedig vannak eredményes rulett stratégiák.

Ez megmutatkozik abban, hogy nem szaladnak el az alaptéttel. Azok, akik képesek pillanatok alatt elveszíteni a Bankrolljukat, azoknak nincs türelmük kivárni az eltoldásokat, amik hozzák a többlet nyereséget.

Elvesztik a türelmüket a folyamatos gyors találatoknál, ahol még a progresszió nem éri el azt a szintet, amikor progresszíven hozza az eredményt. Nem gondolnak arra, hogy a sok kis nyeremény után egyszer mindenképpen bekövetkezik az eltolódás, amikor a találat egész szépen hoz a konyhára.

Ennek az eredménye az, hogy megemelik az alaptétet, amit nem lehet büntetlenül megtenni, ha nem támaszkodik egy biztonságos magasabb Bankroll -ra. Így teljesen törvényszerűen következik be a bukás. Ilyenkor szokták a kaszinót, és mindenki mást hibáztatni.

Találkoztam már olyan elképesztő dologgal is, hogy egy adott stratégiánál a többiek, alacsony 5-10 Ft-os alaptétet ajánlottak, az illető pedig azonnal 100 Ft-os alaptéttel ugrott neki a kaszinónak. (sima duplázással is a 10. pörgetésnél már 102.300 Ft-ot küld játékba. Ha ez ráadásul színre történik, akkor nyer vele 100 Ft-ot)

Például az „Ördögtánc” programomnál a találatok 97%-a az első 5 pörgetésen belül jön. Ez nagyon magas arány, de ugyanakkor ebben rejlik a veszélye is, mert aki nem képes kivárni a magasabb eltolódást, hogy nagyobb nyereményre tegyen szert, az ilyenkor szokott alaptétet emelni. Pedig a pörgetések számának beállításával és az intervallumállítással  jól szabályozható a program.

Sokan nem hiszik el nekem, hogy vannak olyan stratégiáim, amit 25 filléres alaptéttel indítok. Igaz nem ritkán triplázással, vagy dupla duplázással haladok előre. 25 fillérről indítva is nagyon magas, több ezer Ft-os nyereséget lehet elérni egyetlen játékmenetben.

 rulett_gondolkodas_iskolaja_anigif.gif

 

Legyél szakértő

 

A türelmetlenség velejárója, hogy a türelmetlen játékos kapkod is. Nem a sikertelenségei okát kutatja, hanem belevág másba, majd azt is félbehagyva tovább áll egy másik stratégiára. Sorra maga mögött hagyva a próbálkozásait és az azzal járó kudarcait.

Nemrég készült el két programom. Mind a kettő a rulett programok világában egyedülálló. Az egyik egy segédprogram, minták felismeréséhez nyújt segítséget. (TrendVadász Mintakereső) A számjegyeken alapuló stratégiám oktatóanyagában az első 6 lecke a mintákról szól. Színektől, a számvégződésekig, a helyi értéktől a párkány mintákig sokféle megjelenési formáit mutatom be bennük. Ezek csak Magyarországon váltak ismertté. Nagyrészt a blogjaimon keresztül. A rulett-játék ilyenfajta értelmezéséhez, sehol másutt nem lehet információhoz jutni az egész világon.

 

A Rulett Mánia Team minden munkája azon a kreativitáson alapszik, ami szakított a hagyományos rulett felfogással. A véletlennek intettünk búcsút kiszámíthatóvá téve ezt a sokak által kiismerhetetlen játékot. Bármilyen meglepően hangzik, az egyik legkiismerhetőbb szerencsejáték a rulett.

Mind a két programomra érvényes. A másik a (Rulett Végjáték) a számvégződésekre játszik. Ez, mint önálló stratégia szintén egyedülálló a világon. Erre még sehol nem készítettek stratégiát. Mindkettő programmal, vagy program nélkül is játszható stratégia. Nyilván a program jelentősen megnöveli az esélyeket, és rengeteg többlet időt takarít meg az alkalmazásában.

Mindkettő alkalmas arra, hogy a szakértője légy. Nem stratégiák tucatjait kell kipróbálni, egyben kell olyan szintet elérni, hogy annak professzora lehess. Saját tapasztalatból írom ezt. Aki elmélyed egy stratégiában, egy idő után azt veszi észre, hogy kezd kitisztulni a kép, és mind több összefüggést fog felfedezni. (Itt egy videóban példát is láthatsz erről) Az örök vesztes kapkodó játékosok pontosan ettől fosztják meg magukat. Mire jönne a felismerés, már odébb is álltak. Ők azok, akik képesek a legjobb stratégiákat is tönkre tenni önmaguk számára.

Bármilyen stratégiát is választasz, egy dologról nem szabad megfeledkezni, amíg nem ismerted ki, addig nem is fogod tudni eredményesen alkalmazni. Ez igaz egy rulett program használatára is.

 

Kapcsolódó oldalak:

NYERŐGÉPEK LELEPLEZÉSE, 

FOGD A PÉNZT ÉS FUSS,

NULLA VÉDELEM A RULETTBEN

Szólj hozzá!

"BRUJAH" megmondja a tutit !

2009. december 01. 00:22 - SzerencseVadász

.
eredetvizsgalat_600x149.jpg
.

Egy kamu videó leleplezése.

 

Nem kis büszkeséggel számolhatok be arról, hogy máris eredmények mutatkoznak az általam tanítottak elsajátításában, pedig még nagyon az elején járunk.

Ma kaptam meg azt az írást, amiben Márkó beszámol az eredményeiről. 1.400 dollárt fel is vett már a megnyert pénzből. Mindezt úgy, hogy napi 5-10 perceket játszik.

Mielőtt közzé tenném a levelét előbb szeretném bemutatni nektek "Brujah" kommentjét a Rulett Bölcsőde blogoldalról. Meg mondom őszintén nagyon meglepett. Nem számítottam arra, hogy az általam bemutatottak jelen szakaszában lesznek, akik ilyen szinten képesek átlátni ezt a stratégiát.....De menjünk sorba. (Bemásolom a bejegyzést, hogy ne kelljen keresni.)

Mint dolgozó vállalkozónak, nekem is év végi hajrában telnek a napjaim, így csak most jutottam el a 11.23.-ai bejegyzés elolvasásához:

Ezzel a videóval kezdődik. Nem kell értelmezni, csak érdemes végignézni.

 btn156734629.png

Brujah kommentje:

 

Nem tudom Szerencsevadász, hogy láttad már ezt a videót!? Szerintem a srác vagy hasonló stratégiával dolgozik, mint Te, vagy meghackelte a progit. :D Azért hasonlítom a Te stratégiádhoz, mert látszik az egér kurzoron, hogy számol, vagy nézeget valamit. Nem mellesleg levezettem a stratégiád alapján a számokat, csak négy számnál nem nagyon tiszta a helyzet. Bevallom nekem azért tűnik csalókának, mert csak egy számot tesz meg, és mindig nyer. Illetve nem egy szám van megtéve, csak pont az nyer, amit ő tesz meg. Vagy nagyon szuper a srác, vagy valami nagyon szuper, saját, titkos programot használ. Vagy az is lehet, hogy valami kamu videó az egész. De azért érdekes.

Az elejétől a videó végéig a kipörgetett számok:
8, 24, 21, 12, 20, 3, 31, 20, 7, 29, 22, 20, 2, 15, 14

 

Sorban levezetve. A 8 összetevőire bomlik, 24 lesz belőle (2*4=8). Amit nem látok tisztán az a 24 utáni 21, de lehet, hogy csak azért mert nem látszik az előtte levő szám vagy túl bonyolultan gondolkodom. A 21/12-t azt hiszem nem kell ecsetelnem. 20: "Egy szám után gyakran jön az előtte levő szám előtti vagy utáni szám." Nem bemásolt és nem puskáztam. :) Ha az esélyeket nézzük, akkor lehetett volna a 22 is. A 3 a két előtte levő szám helyi értékének összege. A másik amit nem értek a 3 utáni 31, amit mondjuk így hirtelen belenézve megláttam az talán a 20, 3, 31, vagyis Általad nézve a 2, 3, 4 lehet. Ha az előtte levő 12-essel kibővítem, akkor pedig lehet 1, 2, 3, 4. Így viszont megválaszoltam az előző "tudatlanságom". :D A következő 20-as a 31-es szám számértékeinek különbsége (3-1=2). A harmadik a 20 utáni 7-es. Itt a tippem az lenne, hogy a 31-es 1-es számvégződését kivonja a 20-as helyi értékéből, így a szám a 10-es lesz és még kivonja a saját vagy az előtte levő 3-ast. A 29-et nézve az előző három szám összege, 31+20+7 vagyis (3-1=)2+20+7=29. Aztán 22=29-7, majd pedig a 22 elkezd lebomlani, ami a 20-as és a 2-es szám lesz, vagy (20=2), ami a következőre is igaz lehet, akkor pedig felfoghatjuk tükröződésnek is. Az utolsó amit nem értek, az pedig a 20-as utáni 15. A 14 a 15 számvégződésének felbomlása vagy bonyolultabban a 20 és a 15 különbségének összetevőire bomlása (20-15=5 => 5=1+4). Ha valamit nem helyesen gondoltam szívesen várom a kritikát, mert abból is csak tanulhatok. :)

Hibátlan levezetés, amihez csak két dolgot fűznék hozzá:

 • "Amit nem látok tisztán az a 24 utáni 21, de lehet, hogy csak azért mert nem látszik az előtte levő szám vagy túl bonyolultan gondolkodom."

Egy dolgot tudomásul kell venni! Nem lehet mindig minden számot eltalálni. A   különböző trendek között láthatatlan választóvonalak vannak, ami azt jelenti, hogy a soron következő szám elszakad a korábbi trendtől és egy új trend kialakulását jelenti. Innen újból építkezik, ami nem feltétlenül jelent matematikai összefüggést. Helyesebben, ha mélyebbre ásnánk, akkor biztosan megtalálnák, de egyszerűen nem éri meg.

Nem azt kell meglátnunk, hogy a 24 után miért jött 21-es, hanem azt, hogy elszakadt a korábbi számok összefüggésétől, és önálló életet kezd élni, azaz egy újabb ternd induló száma. (Nem a trend hosszúsága számít, hanem annak a megléte.) A következő szám azonnal meg is adja a választ, mert megfordítja és megjelenik a 12-es. Erről most ennyi elég.

 • "A másik amit nem értek a 3 utáni 31, amit mondjuk így hirtelen belenézve megláttam az talán a 20, 3, 31, vagyis Általad nézve a 2, 3, 4 lehet. Ha az előtte levő 12-essel kibővítem, akkor pedig lehet 1, 2, 3, 4.

   

Ez egy nagyon fontos, és tanulságos okfejtés. Jó, de gyakorlatilag értéktelen, mert nem szabad lemenni ilyen mélységekig. Ennek csak egy értelme van, azt támasztja alá, hogy az algoritmus a számokra építkezik. Azokat dolgozza fel egy logikusan tettenérhető rendszerben. Azért értéktelen és nincs gyakorlati haszna, mert elvisz olyan irányba, amikor már majdnem az összes számot megtehetjük az eshetőség okán.

 

TISZTA, VILÁGOS TRENDEK FELISMERÉSE A FŐ CÉL!

 

Ahhoz,hogy érthetőbb legyen mire gondolok, egy nagyon "lebutított" példát írok le. Ha egy számra teszünk, akkor tétemelés nélkül 36-szor tehetjük meg úgy, hogy csak akkor bukjuk el a már feltett téteket (36 zseton) ha a 36-dikra sem jön ki.

Ha trendként ráállunk a fordítós számokra, akkor a megjelenésüknél (12/21...13/31...23/32) 36-szor tehetünk úgy zsetont, hogy azon belül biztosan nyerhetünk. Ennek a valószínűségét tovább növelhetjük, ha nem mind a hármat célozzuk, csak a háromból az egyiket. Mennyit nyerhetünk? Az már tényleg a szerencse kérdése.

Egy dolgot merek állítani. Ha valakinek sok ideje van, és kivárja csak ezeknek a számoknak a megjelenését nagy valószínűséggel nyerni fog. Hosszútávon mindenképpen.

És akkor elérkeztünk a legfontosabbhoz, ami egyben a legtanulságosabb is, ugyanakkor megmagyarázza a fentiek lényegét is.

 

rulett_gondolkodas_iskolaja_anigif.gif

 

 • "Az utolsó amit nem értek, az pedig a 20-as utáni 15. A 14 a 15 számvégződésének felbomlása vagy bonyolultabban a 20 és a 15 különbségének összetevőire bomlása (20-15=5 => 5=1+4)."

 

Lám-lám! Elmaradt az atomvillanás!

 

Pedig már nagyon közel járt hozzá. A 14-es szám a 25 zsetonos telitalálat. (Bátrabbak 50-100 zsetont tesznek fel kaszinótól függően) Akkor lássuk miből lesz a cserebogár!

Ez volt a számsor: 8, 24, 21, 12, 20, 3, 31, 20, 7, 29, 22, 20, 2, 15, 14

Ami érdekel bennünket az ez: 29, 22, 20, 2, 15, 14

 

EZ EGY TÖKÉLETES TÜKRÖZŐDÉS!

 

29, 22, 20, 2, 15, 14

 

Nem más történt, mint a 29 után 22-es megfordult és 22 után jött a 29...HOPPÁ! Ugye milyen szép!? Ebben van ennek a stratégiának a lényege!

20+2=22.....15+14=29

 

Ebből egy nagyon fontos dolgot mindenképpen meg kell tanulnotok. Csak a logikája bonyolult, a végeredmény nagyon is egyszerű. Én mindig a bonyolultból haladok az egyszerű felé, mert ha már azt értem, akkor az egyszerűt még könnyebb megértenem.

Ezeket a látszólag nagyon bonyolult és mégis világos és egyszerű trendeket kell figyelni. Ez most egy tükröződésre volt példa, de ugyanígy néz ki egy számtani sorozat is. Nincs képem róla, de fejből is tudok példát rá:

25...1...27...2...30  (24-25-26-27-28-29-30)

Nem ritka! A rulettmatematika lényege éppen abban van, hogy eltudjunk szakadni attól a mechanikus gondolkodástól, ami ebben van:24-25-26-27-28-29-30

Tudom nem egyszerű megszokni azt, hogy nem feltétlenül kell látnunk egy számot valós szám formájában ahhoz, hogy tudjuk, hogy ott van. Ebben 25...1...27...2...30 egyszerre 7 valós szám van jelen. A kakukk tojás csak a 24-es, mert a következő számokkal nincs összefüggésben. Akkor kapott volna szerepet, ha az azt megelőző szám a 23-as (ami lehetett volna a 32-es is, mert helyettesíti)

Éppen a fentiek támasztják alá, hogy aki a videót megalkotta annak fogalma nincs az egészről. A megtévesztő az, hogy valós kipörgetett számokat manipulált a videójában, ezért hat hitelesnek.

Nem tartom érdemesnek bővebb cáfolatra. Csak néhány gondolat:

 • Két látható dolog van. Feltett zseton össze vissza, ami semmilyen összefüggésben nincs a találattal. Ugyanakkor csak 1 db 5 egységnyi zsetont tesz fel, ami érdekes módon mindig nyer.

 • Tele hinti külső tétekkel, ami csak azt a látszatot kelti, hogy egy nagyon bonyolult stratégiát ad el neked.

 • A legnagyobb bukás pedig a 22-es szám, amivel végképpen leleplezi magát. Ha valaki azt a logikát követi, hogy 29-7=22 és nem tesz ugyanannyit (5 zseton) a 29+7=36 az vagy csal, vagy akkora zseni, hogy előre tudja, hogy nem hozzáadni fog, hanem levonni.

Brujah!

Nagyon köszönöm a kommentedet, mert úgy gondolom ebből most sokan, sok mindent megtanulhattak.Egy jó tanács: Ne valódi pénzzel kísérletezz! Korlátlan gyakorlójáték áll rendelkezésre indításonként 1000 euróval.

 

Akkor szerencsés gyakorlójátékot kívánok!

 

Kapcsolódó oldalak:

RULETT GYŰJTŐOLDAL

RULETT PROGRAMOK

BÓNUSZ TILTÁS

5 komment

RULETT és a SZÁMOK

2009. október 08. 01:05 - SzerencseVadász

eredetvizsgalat_600x149.jpg

HOGYAN LEHET ELTALÁLNI

egy konkrét számot a rulettben?

 

Nem ritka helyzet, amikor úgy alakul, hogy valóban ellehet találni egy konkrét számot a rulett asztalon. Igaz jóval többször fordul elő, hogy a bemutatott esettel megegyező formáció alakul ki és még sem sikerül eltalálnunk. Ilyenkor más formában hozza a találatot, vagy éppen  változik a trend.

Ez nem csökkenti ezeknek a helyzeteknek a súlyát. Mindig készen kell állnunk a "telitalálatra", azaz mernünk kell kockáztatni. A tételhelyezési startégiának éppen ez a lényege. Amelyik szám, vagy számok bekövetkezése nagyobb eséllyel bír, akkor magasabb tétet helyezünk rá. Minden további eshetőséget pedig alacsonyabb, biztonsági tét elhelyezésével küldjük játékba.

Ma jöttem rá, hogyan tudom utólag képileg rögzíteni a tétek felhelyezését. A következő bejegyzésben más ilyet is fogok mutatni. (Online rulett)

 

rulett_gondolkodas_iskolaja_anigif.gif

 

Ez egy 25 zsetonos telitalálat volt.

 

A 24 után jött a 25. Ez egy sorozat indulása is lehet, ezért két lehetőségre számíthatunk. Vagy direktben bejön a 26-os szám, vagy más alakban.

A 26-os szám lehet 13+13, azaz a következő a 13-as, ami ismétlődik. De akár fel is bonthatja számokra. Erre ne térjünk most ki, mert bőven lesz arra is példa.

Ebben a konkrét esetben a 26 úgy következett, hogy hozzá adott 1-et. Mivel az online rulettre jellemző, hogy nem igazán könnyíti meg a helyzetünket, ezért ebbe az irányba kezdtem el gondolkodni.

A másik összefüggés pedig az, hogy 25-24=1...ez is 1, így nem volt nehéz meghoznom a döntést, hogy 25 zsetont teszek fel rá.

Így lesz a 24...25...1 kipörgetett számokból a rulett matematika alapján egy jól felismerhető számtani sorozat:

24...25...26

 

rulett_trendek_és stratégiák.pngAz online rulettjátékban az egyik legtöbbet előforduló trend a sorozat. Az egyszerűbb sorozatok a színsorok. Számokban akár a fenti példa szerinti számsorok, vagy éppen a számvégződés sorozatai. Ez azt jelenti, hogy pld. a számvégződés 4, majd ezt követi az 5, és ezt pedig a 6.

Sorozat alakulhat ki a helyi értékeknél is. "0" helyi értéktől indulva a "3"-as helyi értékig. ( 0-10-20-30)

Egy jó tanács: Ne valódi pénzzel kísérletezz! Korlátlan gyakorlójáték áll rendelkezésre indításonként 1000 euróval.

 

Akkor szerencsés gyakorlójátékot kívánok!

Kapcsolódó oldalak:

RULETT MATEMATIKA

2 komment

Online rulett és a számok logikája (II.rész)

2009. július 19. 02:22 - SzerencseVadász

 eredetvizsgalat_600x149.jpg

Rulett első osztályos

matematikája

 

Ott hagytuk abba,hogy

"Legközelebb ezt fogom levezetni, mert a rulett játéknak ez a legszebb része. Annyira bonyolultan egyszerű, hogy már a képtelenséggel határos. Pedig semmi más nem kell hozzá, mint az, hogy elszakadj a hagyományos matematikai gondolkodástól, és elkezd a számokat másképpen látni, más összefüggésben és más értelmezést adni nekik.Megfogod látni mennyire egyszerű.

Egyszerű, de annyira nem, hogy mint érdekességet mutatom be, és nem mint megtanulandót. Nagyon sok játék után érhető el annak a képessége, hogy egy ilyen fordulatot valaki felismerjen.

 

 

Ez előző részben levezettem, hogy a 19 után, hogyan következik a kettő. Matematikailag logikus, de valójában itt egész másról van szó.

Az online rulettben gyakori a számismétlődés.(Eltolódás ellentéte) Van, amikor a valós számok ismétlődnek, de a legtöbb esetben arról van szó, hogy ez az ismétlődés a rulett sajátos matematikájával jön létre.

rulett_gondolkodas_iskolaja_anigif.gif

A fenti esetben valós számokról beszélhetünk. A 19-es szám ismétlődése jól nyomon követhető 2+17=19 Ami azután következik, ugyanilyen ismétlődés, csak egészen más formában.

A 20 után következik a 11, majd az 1 és után na a 8. Ez pedig nem más, mint a 20 ismétlődése.

Nézzük meg közelebbről:

A rulett matematika nyelvén a 11 az egyenlő 1+1=2, azaz 2. Azután következő 1-es szám a helyi érték, amihez hozzá jön a 8, azaz ha a két számot összeillesztjük, akkor az nem más, mint a 18-as szám. Így a három szám kombinációja adja ki az ismétlődést, azaz

2+18=20

 

Mielőtt véresre csapkodnád a homlokodat, hogy erre miért nem jöttem magamtól rá, elárulok egy titkot:...Én sem jöttem rá, csak utólag, de akkor azonnal!

Ez egy gyakorló játék volt, de élesben is nyertem volna, mert egy másik összefüggés alapján a nyolcast mindenképpen megtettem volna emelt téttel.

l./ A 18 előrébb is volt. A 19-es mutatott rá a trendre, miszerint szétbontja a számokat.

2./Korábbi játékokban gyakori előfordulás volt, hogy a 8 után 1, vagy a 8 ismétlődése jött. (Ezekről később még sok szó lesz)

Egy jó tanács: Ne valódi pénzzel kísérletezz! Korlátlan gyakorlójáték áll rendelkezésre indításonként 1000 euróval.

 

Akkor szerencsés gyakorlójátékot kívánok!

 

5 komment

Online rulett és a számok logikája (I.rész)

2009. július 03. 11:36 - SzerencseVadász

 

eredetvizsgalat_600x149.jpg

Rulett első osztályos matematikája


Nem akarok sokat köntörfalazni. Az online rulettjátékok különböző algoritmusokra épülnek. Ennek egyike a jól tetten érhető matematikai összefüggések. (Ez mellett még sok más is van. Ezeket folyamatosan be is fogom mutatni)

Azt hiszem, többen vannak azok, akik úgy gondolják, hogy a rulettjáték legyőzhetetlen. Ha elővesszük a logikánkat, akkor rá kell jönnünk, hogy vannak megkerülhetetlen összefüggések, amik éppen abból fakadnak, hogy az algoritmusokat emberek állították össze egy programban, ami valóban véletlenszerűen, de nem összefüggéstelenül generálják a számokat. Ezek nagyon is egymásra épülő matematikai összefüggések.

A teljes képet a hitelesség miatt tettem be. A számsort kinagyítottam, hogy érthető legyen a magyarázó szöveg.

 

Rulett matematika

 

Gondolom a legegyszerűbb összefüggést a rulett kihúzott számai között már magad is felfedezted. Nem kell magyaráznom miért, lesz 14+4=18

Ha ennyiből állna, már rohanhatnál is degeszre keresni magadat. Mielőtt ezt megpróbálnád, azért várj még egy kicsit, mert bár logikus, azért nem ilyen egyszerű.

A 4 és a 18 között van egy rejtett szám (3), ami a 4 és az 1(8) különbözete. Ha ezt hozzáadjuk 18+3=21. Máris megvan a következő szám.

Eddig azt hiszem érthető. De hogyan kerül ide a 12-es szám. Ennek a magyarázata még egyszerűbb.

rulettben_mi_a_trend_600x149_1.jpg

 

rulett_trendek_és stratégiák.pngA rulett előszeretettem fordítja meg a számokat. Ezek a következők. (12/21...13/31...23/32) Van még más ilyen finomság is, de azt majd később.

 

Az egyik ilyen finomság a rulettben éppen a 22-es számmal mutatható be, mint visszatérő formáció. Egy szám után (12) gyakran következik az előző szám (21) utáni, vagy az előtti következő számként.

rulett_trendek_és stratégiák.png

 

A Könnyebb megjegyezhetőség miatt, ezt nevezzük el "ÁTLÓS" találatnak.

 

  Ez azt jelenti, hogy lehetett volna 20-as is. Ha ez megjelenik, akkor többszöri ismétlődésre lehet számítani.

 a_rulett_jatek_vagy_munka_600x149.jpg

 rulett_gondolkodas_iskolaja_anigif.gif

 

Most akár meg is foghatnál azzal, jó, de hogyan jöhet a 22 után a 16-os szám?

A 22 előtti két szám a 21, és a 12, ami a rulett matematika nyelvén 3+3=6. Ha ezt levonjuk a 22-ből, akkor megkapjuk a 16-ot.

Az ezt követő 19-es rulettszám már egy kicsit összetettebb. Matematikailag is letudom követni, de inkább egy egyszerűbb és gyakorta előforduló sémát mutatok be. A 19-es szám a rulettasztalon pontosan a 16-os és a 22-es szám közé esik.

 

 Érdemes figyelni a számok helyzetét a rulettasztalon. A leggyakoribb a fenti formáció. Előbb a két szélső szám pörögrulett_trendek_és stratégiák.png ki, majd a kettő közötti. Ez lehet függőleges, vagy vízszintes sorokban egyaránt.

 

(Csak az érdeklődők kedvéért. A 22-es szám belső értéke 1, azaz ha a 22-es számot kétfelé bontjuk, akkor a két számmal elvégzett művelet 2 osztva 2-vel=1..ha ezt levonjuk a ketté bontott 2+2=4 számból, akkor 4-1=3 számot kapjuk, amit a 16-hoz adva a 19-es számot eredményezi. Senki ne várja, hogy a program megkönnyíti a számolási műveleteket, mivel azokat nem a hagyományos módon kezeli. )

A 19 után a helyiérték számszerű értékeit adja össze. 16 és 19 = 1+1 = 2. Az ezt követő 17 pedig logikusan és olyan egyszerű összefüggésben jelenik meg, mint a (14+4=18), csak itt fordítottan.

Ezután következnek a 18,20,11,1,8-as számok. Ebben már elhiszem,hogy nem látod meg az összefüggést.

Legközelebb ezt fogom levezetni, mert a rulett játéknak ez a legszebb része. Annyira bonyolultan egyszerű, hogy már a képtelenséggel határos. Pedig semmi más nem kell hozzá, mint az, hogy elszakadj a hagyományos matematikai gondolkodástól, és elkezd a számokat másképpen látni, más összefüggésben és más értelmezést adni nekik.Megfogod látni mennyire egyszerű.

rulett_trendek_és stratégiák.png
 

FONTOS!  Nem a számokat kell kitalálnod, hanem a trendeket kell felismerned ahhoz, hogy eljuss a számokhoz.

 

Egy jó tanács: Ne valódi pénzzel kísérletezz! Korlátlan gyakorlójáték áll rendelkezésre indításonként 1000 euróval.

ClickArrow_78x54.jpg

Akkor szerencsés gyakorlójátékot kívánok!

 

Kapcsolódó oldalak:

RULETT VALÓSÁGSHOW ,  

RULETT SZÁMOK HÁBORÚJA, 

RULETT BÖLCSŐDE

9 komment