RULETT és a SZÁMOK

2009. október 08. 01:05 - SzerencseVadász

eredetvizsgalat_600x149.jpg

HOGYAN LEHET ELTALÁLNI

egy konkrét számot a rulettben?

 

Nem ritka helyzet, amikor úgy alakul, hogy valóban ellehet találni egy konkrét számot a rulett asztalon. Igaz jóval többször fordul elő, hogy a bemutatott esettel megegyező formáció alakul ki és még sem sikerül eltalálnunk. Ilyenkor más formában hozza a találatot, vagy éppen  változik a trend.

Ez nem csökkenti ezeknek a helyzeteknek a súlyát. Mindig készen kell állnunk a "telitalálatra", azaz mernünk kell kockáztatni. A tételhelyezési startégiának éppen ez a lényege. Amelyik szám, vagy számok bekövetkezése nagyobb eséllyel bír, akkor magasabb tétet helyezünk rá. Minden további eshetőséget pedig alacsonyabb, biztonsági tét elhelyezésével küldjük játékba.

Ma jöttem rá, hogyan tudom utólag képileg rögzíteni a tétek felhelyezését. A következő bejegyzésben más ilyet is fogok mutatni. (Online rulett)

 

rulett_gondolkodas_iskolaja_anigif.gif

 

Ez egy 25 zsetonos telitalálat volt.

 

A 24 után jött a 25. Ez egy sorozat indulása is lehet, ezért két lehetőségre számíthatunk. Vagy direktben bejön a 26-os szám, vagy más alakban.

A 26-os szám lehet 13+13, azaz a következő a 13-as, ami ismétlődik. De akár fel is bonthatja számokra. Erre ne térjünk most ki, mert bőven lesz arra is példa.

Ebben a konkrét esetben a 26 úgy következett, hogy hozzá adott 1-et. Mivel az online rulettre jellemző, hogy nem igazán könnyíti meg a helyzetünket, ezért ebbe az irányba kezdtem el gondolkodni.

A másik összefüggés pedig az, hogy 25-24=1...ez is 1, így nem volt nehéz meghoznom a döntést, hogy 25 zsetont teszek fel rá.

Így lesz a 24...25...1 kipörgetett számokból a rulett matematika alapján egy jól felismerhető számtani sorozat:

24...25...26

 

rulett_trendek_és stratégiák.pngAz online rulettjátékban az egyik legtöbbet előforduló trend a sorozat. Az egyszerűbb sorozatok a színsorok. Számokban akár a fenti példa szerinti számsorok, vagy éppen a számvégződés sorozatai. Ez azt jelenti, hogy pld. a számvégződés 4, majd ezt követi az 5, és ezt pedig a 6.

Sorozat alakulhat ki a helyi értékeknél is. "0" helyi értéktől indulva a "3"-as helyi értékig. ( 0-10-20-30)

Egy jó tanács: Ne valódi pénzzel kísérletezz! Korlátlan gyakorlójáték áll rendelkezésre indításonként 1000 euróval.

 

Akkor szerencsés gyakorlójátékot kívánok!

Kapcsolódó oldalak:

RULETT MATEMATIKA

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://rulett-rulettstrategia-szerencsejatek.blog.hu/api/trackback/id/tr251435601

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nakyo 2010.03.05. 10:53:10

Üdv.Mindenkinek!
Már egy ideje figyelemmel kísérem az oldalt és az ott megjelentek közül sokmindent kipróbáltam és sok mindenre rájöttem. Az egyik például, hogy véleményem szerint egyik programmal sem lehet igazán nyerőre fordítani hosszútávon a játékot.Ez csak akkor lehetne lehetséges, ha úgy működne, hogy a sok kipörgetett szám alapján ugyan azt a logikai menetet követné, mint amivel a játékprogram meghatározza a számokat. Ezzel az a baj, hogy ha lenne is ilyen, akor a véletleszám generátor tenne keresztbe.Viszont abból kiindulva, hogy a számok sora és így a variációk száma sem végtelen, hanem csak 37, működhetne egy ilyen program. A forgalomban lévők szerintem erre nem alkalmasak, csak valószínűséget számolnak.Kipróbáltam Szerencsevadász számalapú stratégiáját is, kisebb-nagyobb sikerrel. Szerintem működik, csak rengeteg mindenre kell figyelni és rengeteget gyakorolni.Minden tiszteletem az övé, hogy ennyi időt arra szánt, hogy megismertesse módszerét a többi szerencsevadásszal. Remélem a fejében lévő többi tudást is megosztja velünk.
süti beállítások módosítása