Nesze semmi, fogd meg jól!

2016. február 09. 12:07 - SzerencseVadász

Kaszinó bónusz

 

Segítsd a munkámat azzal, hogy add le a szavazatodat!

 

Nem nevezem meg a kaszinót, mert nem ezen van a hangsúly. Teljesen mindegy melyik kaszinóról van szó, az elv ugyanaz. Egyetlen kaszinó sem osztogatja az ingyen bónuszokat csak azért, hogy a játékosok jól járhassanak. Sőt, igyekeznek a legkisebb kockázattal osztogatni az ingyenes zsetonokat.

Már többször, és több helyen is írtam arról, hogy nem szabad a bónuszokat elfogadni. Kivétel nélkül, az összes kaszinó, ezt a csalit alkalmazza, hogy minél több játékost becsábítson, és a bónuszokon keresztül elszedje a befizetéseiket. A "Bónusz tiltás" bejegyzésemben, erről részletesebben is írok.

A jelen példa nagyon jól szemlélteti ennek az átverésnek a lényegét. Valentin napi ingyenes pörgetés egy játékgépen. Az már csak mellékes adalék, hogy olyan nyerőgépen lehet lejátszani, amin amúgy is képtelenség nyerni. Hogy miért, az nem ennek a bejegyzésnek a témája.

Az akció arról szól, hogy 7 napon keresztül, mindenféle kötöttség nélkül kapsz 7 ingyenes pörgetést a kaszinóban.

 7x7_01.JPG

 

Sikerült is nyerni kemény 10 Ft-ot. Ma már talán nincs is olyan termék a sarki fűszeresnél, ahol ezt ellehetne költeni. De lássuk a szabályzat mit mond?

  • A megnyert összeg, csak ebben a játékban érhető el.
  • Mindegy mennyit nyertél, meg kell 20x forgatni, hogy kivehesd.
  • Még aznap éjfélig le kell játszanod, vagy ugrott a nyeremény.
  • És itt a fekete leves: Ha van saját pénz is, akkor előbb azzal kell játszanod!

Ez mit is jelent?

 

Ha már elvesztetted a saját pénzedet, ne búsulj, még ott a bónusz, amivel visszanyerheted. Magyarul, cseszheted az egészet!

 bonusz_szabalyok.JPG

 

Az első képen jól látszik, hogy az össz nyeremény 10 Ft. Egy pörgetés minimum tétje 20 Ft (10 vonal 2 Ft alaptéttel). Még csak meg sem tudod forgatni, és ki az a hülye, aki 10 Ft megszerzéséért a saját zsetonjait fogja kockáztatni? Nem tudsz annyit nyerni a 7 ingyenes pörgetéssel, amiért megérné!

VIP bónuszok

 

Ez már teljesen más kategória. Sokszor kaptam, és nem ritkán szépen hozott is a konyhára. Ezeket, csak a kiemelt ügyfelek kapják. Többször is kaptam nagyobb összeget minden megkötöttség nélkül. Máskor pedig olyan feltételekkel, amit könnyen lehetett teljesíteni. Egy maximális tétre állított nyerőgép 100 ingyenes pörgetéssel, már számottevő nyereséget hoz.Az esetek egy részében a fellépő technikai problémák ellentételezése miatt utalták ki.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://rulett-rulettstrategia-szerencsejatek.blog.hu/api/trackback/id/tr488373560

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása