RULETT PROGRAMOK (FÓRUM)

2013. április 01. 01:23 - SzerencseVadász

HOPPÁ! (Rulett kontra nyerőgép)   

 

Fogadjunk, hogy álmodban sem gondolnál arra, hogy a lenti képen lévő videó nem a rulettről szól. Nem bizony! A bezsebelt 700.000 Ft az egyik nyerőgépnek volt köszönhető!

Hogy kerül a csizma az asztalra?

 

A magyarázat nagyon is kézenfekvő. Mindaz, amit a rulettről bemutatok nem szól másról, mint a kreativitásról, a másképpen gondolkodás képességéről, ami mindenkiben benne van. Benned is, még akkor is, ha ezt nem így gondolod. Az agyunk csodákra képes, ha hagyod, hogy önállóan tegye a dolgát.

A ruletten keresztül azt mutatom be, hogy a látszólag összefüggéstelen dolgok mögött is ott van a rendszer. Az a rendszer, ami felismerhető és a saját javunkra fordítható. Semmit nem kell tenned, csak annyit, hogy hagyd az agyadat gondolkodni. Az egész életünket minták veszik körül, amiben mindig is jól eltudunk igazodni. Itt is minták vannak, amiket az agyunk képes felismerni. Csak a tudatos énünk okoskodja túl a dolgokat. Ne hagyd, hogy meggyőzzön arról, hogy mindez lehetetlen.

Semmiről nem akarlak meggyőzni, csak egyetlen dologról, amit magad is tudsz! A rulettet a nullával együtt, mindösszesen 37 számmal játsszuk. Ez egy borzalmasan kis tartomány. 0-36-ig tart, és minden kezdődik elölről. Tudod mi a lehetetlen? Az, hogy a számok bármikor is nullától harminc hatig sorban jöjjenek ki. Márpedig ebből csak egyetlen dolog következhet. A folyamatos ismétlődés, ami a rulettben a legerősebb trend! Érted? A LEGERŐSEBB! Bármire igaz! Számokra, vagy a számok tulajdonságára. Még a színek váltakozása is ismétlődés. Piros-fekete, az ismétlődés nem más, mint az ismétlődik, hogy váltakozik, és így alkot egy felismerhető mintát.

Mi köze ennek az egésznek a nyerőgépekhez? Elsősorban az, hogy nem pörög ott semmi, az csak egy virtuális szemfényvesztés. (Itt megtalálod rá a bizonyítékot >>>) Programozó által megírt program vezérli. Ugyanúgy, mint a rulettet is. Ezért ott is algoritmusok vannak, amikben ugyanúgy fellehet fedezni a mintákat. Mindaz a gondolkodási módszer, amit az általam bemutatottakkal elsajátíthatsz utat nyit mind (!) online játékprogramok felé, mert mindegyikükre ugyanaz jellemző. Kiismerhető algoritmusok, amiket az agyunk mintákban képes felismerni. Ezeket nevezem trendeknek. Ez a fajta képesség teszi lehetővé, hogy akár a nyerőgépet is legyőzhesd.  Ha végig mész az összes blogomon, mindenhol a leírtakra találsz példákat.

Sok sikert hozzá!

nyerogep_lost_nyeremeny_450x323_01.png

 eredetvizsgalat_600x149.jpg

 

Nem nekem kell hinned,

hanem saját magadnak!

 

Hat évvel ezelőtt kezdődött. Én is ugyanúgy befürödtem a piros feketézéssel, mint mindeni ki más.  Hamar rájöttem, hogy az egész egy átverés.

A rulettet mindig is körülvette egy misztikus köd, ami a kiismerhetetlenségéről szól. Elég mérges lettem ahhoz, hogy megpróbálkozzam a lehetetlennel. Fejembe vettem, hogy legyőzöm a lehetetlent és megfejtem a titkot. Nem untatlak a részletekkel. Hosszú menetelés volt.

Abból az egyszerű logikából indultam ki, hogy az online rulett programokat emberek írják. Márpedig akkor az nem történhetett másképpen, csak programba írt algoritmusokkal, és ha ez így van, akkor van esély a megfejtésükre.

Amikor az első összefüggést felismertem, akkor már tudtam, hogy a többi csak idő kérdése.

Mindenre számítottam csak arra nem, hogy egy komplett rendszert sikerült felszínre hoznom. Ez felért azzal a problémával, amit csak az elsüllyedt Titanic kiemelésével lehetne összehasonlítani. Ma már nem csak én vagyok birtokosa ennek a tudásnak. Mind több követőm van, akik komoly eredményeket értek el ebben a tanulási folyamatban.

 
rulett_veletne_600x150_1.png
 

Bármennyire is hihetetlen, mégis igaz. Számomra az jelenti a legnagyobb könnyebbséget, hogy nem kell bizonyítanom semmit. Ugyanis mindenki előtt ott van a saját játékában. Az általam feltárt trendek sorra jelennek meg, visszaigazolva az előzetes bemutatásukat, így nem utólagos magyarázkodásról van szó.

Akik követőim lettek, azok nem csak ezzel lettek gazdagabbak. Egy teljesen egyedi látásmódot tudhatnak magukénak. Ez egy módszer, amit nem csak a rulettben tudnak hasznosítani. Ugyanis a számjegyeken alapuló rulett-stratégia lényegében a gondolkodás művészetéről szól, Az emberi elme kivételes képességeit tudjuk önmagunkban tetten érni. Ennek a felfedezése önmagában is egy páratlan kincs.

Ma már ott tartunk, hogy több ezres közösséget tudhatok magam mögött, és ennek a tábora folyamatosan gyarapszik. A csapat, amit sikerült összehoznom páratlan teljesítményt produkált. A web áruházunkban 15 db önálló programunk van. Nincs tudomásom arról, hogy létezne bárhol a világon hasonló.

 

A fórumunkon annyi hasznos tartalom van, hogy most már leírhatom, hogy a közösségünk és a vezető csapata ma Magyarországon meghatározóvá vált a rulettezők táborában. Az a mennyiségű felhalmozott tudás, amit az évek során összehordtunk egy kupacba pótolhatatlanná vált azok számára, akik akár kezdőként, akár haladóként fejlődni szeretnének, és legfőképpen eredményesnek szeretnének lenni.

(A rulett-fórumot zárttá tettük. Az induló Privát Rulett Klub egy külön, csak a számjegyeken alapuló stratégia követőinek nyújt speciális tovább fejlődési lehetőséget. A tagjai kizárólag a blogleckéket elsajátítói közül verbuválódik, ezért szigorúan zárt, kis létszámú közösséget alkot.

Akkor ejtsünk pát szót a nyerőgépekről is. Ismertebb nevükön a "Slot Game" , vagy másképpen a félkarú rablókról.

Bármennyire hihetetlenül hangzik, a nyerőgépek működését tetten érhető algoritmusok szabályozzák. A számjegyeken alapuló stratégia alaplogikája itt is működik. Bizonyított nagy összegű, több százezer Ft-os találat  bizonyítja ennek a működőképességét.

Téged is várlak a "Gondolkodás iskolájába”!

SzerencseVadász

rulett_gondolkodas_iskolaja_anigif.gif

 

ulett_szamok_haboruja_600x150.png
 
Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://rulett-rulettstrategia-szerencsejatek.blog.hu/api/trackback/id/tr85186656

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása