RULETT STRATÉGIÁK (magyar programsorozat)

2012. június 08. 10:46 - SzerencseVadász

 eredetvizsgalat_600x149.jpg

A türelmetlenség ára!

 

Az elmúlt hét év alatt a fórumomon több száz játékos gondolkodását volt lehetőségem megismerni. Többségében az a tapasztalatom, hogy a játékosok sikertelenségének az egyik legfőbb oka a türelmetlenség.  Ezt támasztja az is alá, hogy a sikeres rulett játékosok kivétel nélkül türelmesek és megfontoltak. Tudatosan alkalmazzák úgy a saját maguk által kidolgozott stratégiákat, mint a kész programokat.Vannak szkeptikusok ebben a témában, pedig vannak eredményes rulett stratégiák.

Ez megmutatkozik abban, hogy nem szaladnak el az alaptéttel. Azok, akik képesek pillanatok alatt elveszíteni a Bankrolljukat, azoknak nincs türelmük kivárni az eltoldásokat, amik hozzák a többlet nyereséget.

Elvesztik a türelmüket a folyamatos gyors találatoknál, ahol még a progresszió nem éri el azt a szintet, amikor progresszíven hozza az eredményt. Nem gondolnak arra, hogy a sok kis nyeremény után egyszer mindenképpen bekövetkezik az eltolódás, amikor a találat egész szépen hoz a konyhára.

Ennek az eredménye az, hogy megemelik az alaptétet, amit nem lehet büntetlenül megtenni, ha nem támaszkodik egy biztonságos magasabb Bankroll -ra. Így teljesen törvényszerűen következik be a bukás. Ilyenkor szokták a kaszinót, és mindenki mást hibáztatni.

Találkoztam már olyan elképesztő dologgal is, hogy egy adott stratégiánál a többiek, alacsony 5-10 Ft-os alaptétet ajánlottak, az illető pedig azonnal 100 Ft-os alaptéttel ugrott neki a kaszinónak. (sima duplázással is a 10. pörgetésnél már 102.300 Ft-ot küld játékba. Ha ez ráadásul színre történik, akkor nyer vele 100 Ft-ot)

Például az „Ördögtánc” programomnál a találatok 97%-a az első 5 pörgetésen belül jön. Ez nagyon magas arány, de ugyanakkor ebben rejlik a veszélye is, mert aki nem képes kivárni a magasabb eltolódást, hogy nagyobb nyereményre tegyen szert, az ilyenkor szokott alaptétet emelni. Pedig a pörgetések számának beállításával és az intervallumállítással  jól szabályozható a program.

Sokan nem hiszik el nekem, hogy vannak olyan stratégiáim, amit 25 filléres alaptéttel indítok. Igaz nem ritkán triplázással, vagy dupla duplázással haladok előre. 25 fillérről indítva is nagyon magas, több ezer Ft-os nyereséget lehet elérni egyetlen játékmenetben.

 rulett_gondolkodas_iskolaja_anigif.gif

 

Legyél szakértő

 

A türelmetlenség velejárója, hogy a türelmetlen játékos kapkod is. Nem a sikertelenségei okát kutatja, hanem belevág másba, majd azt is félbehagyva tovább áll egy másik stratégiára. Sorra maga mögött hagyva a próbálkozásait és az azzal járó kudarcait.

Nemrég készült el két programom. Mind a kettő a rulett programok világában egyedülálló. Az egyik egy segédprogram, minták felismeréséhez nyújt segítséget. (TrendVadász Mintakereső) A számjegyeken alapuló stratégiám oktatóanyagában az első 6 lecke a mintákról szól. Színektől, a számvégződésekig, a helyi értéktől a párkány mintákig sokféle megjelenési formáit mutatom be bennük. Ezek csak Magyarországon váltak ismertté. Nagyrészt a blogjaimon keresztül. A rulett-játék ilyenfajta értelmezéséhez, sehol másutt nem lehet információhoz jutni az egész világon.

 

A Rulett Mánia Team minden munkája azon a kreativitáson alapszik, ami szakított a hagyományos rulett felfogással. A véletlennek intettünk búcsút kiszámíthatóvá téve ezt a sokak által kiismerhetetlen játékot. Bármilyen meglepően hangzik, az egyik legkiismerhetőbb szerencsejáték a rulett.

Mind a két programomra érvényes. A másik a (Rulett Végjáték) a számvégződésekre játszik. Ez, mint önálló stratégia szintén egyedülálló a világon. Erre még sehol nem készítettek stratégiát. Mindkettő programmal, vagy program nélkül is játszható stratégia. Nyilván a program jelentősen megnöveli az esélyeket, és rengeteg többlet időt takarít meg az alkalmazásában.

Mindkettő alkalmas arra, hogy a szakértője légy. Nem stratégiák tucatjait kell kipróbálni, egyben kell olyan szintet elérni, hogy annak professzora lehess. Saját tapasztalatból írom ezt. Aki elmélyed egy stratégiában, egy idő után azt veszi észre, hogy kezd kitisztulni a kép, és mind több összefüggést fog felfedezni. (Itt egy videóban példát is láthatsz erről) Az örök vesztes kapkodó játékosok pontosan ettől fosztják meg magukat. Mire jönne a felismerés, már odébb is álltak. Ők azok, akik képesek a legjobb stratégiákat is tönkre tenni önmaguk számára.

Bármilyen stratégiát is választasz, egy dologról nem szabad megfeledkezni, amíg nem ismerted ki, addig nem is fogod tudni eredményesen alkalmazni. Ez igaz egy rulett program használatára is.

 

Kapcsolódó oldalak:

NYERŐGÉPEK LELEPLEZÉSE, 

FOGD A PÉNZT ÉS FUSS,

NULLA VÉDELEM A RULETTBEN

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://rulett-rulettstrategia-szerencsejatek.blog.hu/api/trackback/id/tr444417076

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása